-->
Welkom op de site van onze wielerclub
 
wtctempelhof@telenet.be
Laatste update: 29/05/2018


Jens Keukeleire wint de Ronde van België
 
Weekend Oostende – 2 & 3/06/2018

Voor ons weekendje aan 't zeetje verzamelen we zaterdag rond 8u aan ons lokaal voor het inladen van de bagage en om tijdelijk afscheid te nemen van onze geliefden. Het vertrek is voorzien om 8u30.

De afstand van de zaterdagrit bedraagt ongeveer 140km. Er wordt twee keer halt gehouden om de verbruikte calorieën terug aan te vullen. Het lunchpakket en de bevoorrading is voorzien. Na de aankomst in ons hotel "Vayamundo" worden we om 18u verwacht aan tafel.
Klik hier voor de kamerindeling.
Voor de fietsen is er een aparte fietsenstalling beschikbaar die wel toegankelijk is voor alle hotelgasten (dus best een slot voorzien). De fietsen mogen ook mee op de kamer. Wie na de rit of na het eten nog een duik wil nemen kan tot 21u gratis gebruik maken van het zwembad. De zee rechtover het hotel blijft continu open.

De zondag vertrekken we terug om 8u30 aan het hotel. De rit tot aan de taverne 't Hoeksken, waar we mogen genieten van stoofvlees met frietjes, bedraagt ongeveer 95km. Er is ook een stop gepland in Deinze. De terugkomst in ons lokaal is voorzien om 16u.

Buiten de eerste kilometers op zaterdag en de laatste kilometers op zondag genieten we van een vlak parcours naar en van Oostende. Vandaar ook de vraag om gedurende de volledige afstand bij elkaar te blijven. De leden die het restvedrag van 50€ moeten betalen, gelieve dit zo snel mogelijk te storten op ons rekeningnummer BE47 0351 2969 2980.

Als iedereen zijn goed humeur meebrengt wordt het een weekendje van genieten!

Voor de thuisblijvers, er wordt een gezamenlijke zondagsrit voorzien om 8u30. Vergeet niet om de gegevens van de rit en de deelnemers door te sturen!

 
Serge Baguet Classic – 09/06/2018

Op zaterdag 9 juni wordt in de sporthal "De Zandloper" te Lierde de Serge Baguet Classic georganiseerd.
Er is keuze tussen vier afstanden: 32 km familietocht, 72km, 117km en 152km. Het parcours loopt door de Vlaamse Ardennen en de Pays des Collines. Alle info en de inschrijvingsmodule kan je terugvinden op http://www.sport.be/sergebaguet.

Het grootste deel van de opbrengst gaat naar het onderzoek voor de strijd tegen kanker!

Gelieve het gastenboek te gebruiken voor de afspraken om op die dag in groep te starten.